Maatwerkoplossingen voor bedrijfshulpverlening
Evaluatie BHV oefening

Referenties


NKI-Anthonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis te Amsterdam

Vluchtweg plattegronden / BHV advies / Training en workshops
http://www.avl.nl/images/logo-avl.png

Jeroen Bosch Ziekenhuis te Den Bosch

Quickscan / Herschrijven Noodplan / Risico inventarisatie / Advies BHV Organisatie / Table-top oefeningen / Ontruimingsoefening 

http://www.jeroenboschziekenhuis.nl/design/images/JBZlogo2011.gif

Zorgcentra Rivierenland te Tiel

Opleiding BHV´ers / Herhaling BHV´ers / Oefening /Advies

Waterschap Rivierenland te Tiel

Opleiding BHV´ers / Herhaling BHV´ers / Oefeningen / Schrijven Noodplan / Opleiding voor Gidsen en Rattenvangers

Jeroen Stam, algemeen directeur van uitzendorganisatie Europlus BV uit Tiel

http://www.euro-plus.nl/images/europlus_logotrans.png

"SecuCare brengt theorie en praktijk van BHV heel goed samen. Zelfs in het Pools!"

Uitzendorganisatie Europlus uit Tiel is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het leveren van flexibel inzetbare Oost-Europese arbeidskrachten. De organisatie biedt bedrijven gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken, onder andere in de bouwsector. Veiligheid op de werkvloer is voor algemeen directeur Jeroen Stam erg belangrijk. "Wij zijn als werkgever verantwoordelijk voor onze medewerkers en indirect ook voor hun gezinnen. Al met al gaat het om honderden mensen".

Stam vroeg SecuCare om speciaal voor zijn Poolse medewerkers een BHV cursus samen te stellen. Hij selecteerde 15 mensen die bij verschillende opdrachtgevers van Europlus werkzaam zijn. "Onze Poolse mensen willen vooral werken, productie draaien. In hun cultuur heeft het begrip veiligheid op het werk een lage prioriteit".

Aanvankelijke reageerde de groep dan ook sceptisch op het idee, maar dat veranderde snel. Door de voortvarende en deskundige aanpak van Erik Meenken en zijn Poolse medewerkster die voor de vertaling van de lesstof zorgde, raakten de deelnemers al snel geïnteresseerd en deden enthousiast mee. "Erik weet theorie en praktijk op een aansprekende manier samen te brengen. Het samenspel van vraag en antwoord, in combinatie met praktische oefeningen, werkte voor deze groep heel erg goed. Ik zie nu duidelijk een andere houding bij mijn mensen. En dat was precies de bedoeling".

Ook mijn opdrachtgevers zijn enthousiast, zegt Stam. "Onze mensen zijn nu namelijk nog felxibeler inzetbaar, ze zijn immers BHV-gecertificeerd. Dat is een groot pluspunt. Mijn mensen weten nu wat zij moeten doen in geval van nood en gaan bewuster om met veiligheid op het werk in het algemeen. Ik denk al aan de volgende groep die opnieuw door SecuCare opgeleid gaat worden. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet".

Stryker Groep te Venlo

Opleiding BHV'ers

http://www.stryker.com/files/media/004168.gif

Iggesund Paper & Board Service te Utrecht

Opleiding BHV´ers

http://www.iggesund.com/Global/Iggesund%20images/iggesundLogo.png

Van Noord Accountants en belastingadviseurs

Vluchtweg plattegronden / Opleiding BHV'ers / Herhaling BHV'ers / Oefening

De Apenheul te Apeldoorn

Vluchtweg plattegronden

http://www.apenheul.nl/images/logos/tagline.png

Steven Verdonk, medewerker Gebouwbeheer bij Waterschap Rivierenland uit Tiel

Een van zijn nevenfuncties is Hoofd BHV en hij stuurt jaarlijks zo'n zestig mensen naar SecuCare voor het volgen van herhalingslessen BHV, waaronder een groep BHV/EHBO en een groep van 150 buitendienstmedewerkers voor het volgen van een training "levensreddend handelen".

 "Ik vind SecuCare een prettig bedrijf. Ze reageren snel op mijn vragen, wensen en verzoeken en geven op een goede manier les. Nooit draaien zij een standaard-lesje af maar elke keer weer maken ze er iets interessants van. Voor de cursisten is dat natuurlijk fijn en zij gaan doorgaans met veel plezier naar een BHV-training toe en komen goed opgeleid weer terug. SecuCare speelt in op onze organisatie. Met voorbeelden, foto's, herkenbare situaties en filmpjes. Ze investeren duidelijk in tijd om alles voor de cursisten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Op die manier blijft de lesstof veel beter hangen. Nogmaals: ik vind ze heel goed en ben erg tevreden".


Aditech te Gorinchem

Opleiding BHV'ers

Stichting de Toekomst te 's Hertogenbosch

Opleiding BHV'ers / Advies


Autoschade Service Nederland Voorend de Betuwe te Amsterdam

Vluchtweg plattegronden
http://www.asngroep.nl/img/asn-groep-logo.png

Trends Service in Kommunicatie BV te Utrecht

Opleiding BHV'ers /Herhaling BHV'ers / Schrijven Noodplan / Vluchtweg plattegronden / Training Receptiemedewerkers

Mirjam Ursinus, Franchisenemer Olympia uitzendbureau Tiel

http://www.olympia.nl/Themes/OlympiaWeb/images/logo.png

November jl. heeft mijn medewerkster Annouk Vermeulen een 2-daagse Training Bedrijfshulpverlening training praktijk en theorie gevolgd bij SecuCare.

Door de manier van benadering werd al snel duidelijk dat het SecuCare bij deze training om veel meer gaat dan alleen aan het voldoen aan de wettelijke verplichting. De training werd verzorgd door een ervaren enthousiaste trainster.

Met passie voor haar vak werd alles zeer duidelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden en beeldmateriaal zoals filmpjes en foto’s. De praktijk is uitvoerig aan bod gekomen, van het aanleggen van verband tot het blussen van een brand(je). Alles werd eerst duidelijk voorgedaan, zodat je vervolgens zelf kunt gaan oefenen. Er bleek dan toch een brandweervrouwtje (in dit geval) te schuilen in onze collega: want het was erg leuk en natuurlijk leerzaam om een brand te mogen blussen.

De tweede dag werd de kennis van de BHV op een ludieke manier middels een quiz getest. Verder zijn er veel tips aangereikt welke in de praktijk kunnen worden toegepast.

De training is afgesloten met een certificaat!

Natuurlijk hoop je dat je het geleerde niet in de praktijk hoeft te brengen, maar dat is geen reden om de training niet te volgen.

Tomey en Verstegen Boekhandel te Culemborg

Preventie Criminaliteit in Winkels

Manege Harten Hoeve te Deil

Opleiding BHV'ers / Herschijven Noodplan

EHBO Tiel te Tiel

EHBO (herhalings)lessen

Corso Braderie te Tiel

Calamiteitenplan

Organisatie Taptoe Tiel te Tiel

Calamiteitenplan


Muziekvereniging K.T.S.M. te Tiel

Ontruimingsplan
http://www.ktsm.nl/ktsm/images/stories/logos/logo2.png

Zalencentrum De Avezathen te Kerk-Avezaath

Vluchtweg plattegronden
http://www.avezathen.nl/web/images/website/busjeklein.png

Hotel Karel V te Utrecht

Vluchtweg plattegronden